Aquest blog està destinat a tots els ciutadans i ciutadanes de la Comptal vila de Ripoll que no estan d'acord amb la creació d'aquest túnel per descongestionar la circulació del carrer Progrés un o dos dies a la setmana durant unes hores. S'ha de tenir en compte, que s'han de respectar les opinions de tothom. Un punt de reunió dels amants de Ripoll.

dijous, 15 de novembre del 2007

Què està passant a la pàgina web de CiU ?


CiU de Ripoll demana informació sobre l'estat de la variant de Sant Bartomeu

La premsa d’aquest dilluns dia 5 de novembre recollia la notícia avançada pel regidor d’urbanisme, Sr. Casas en relació al projecte de la variant est de Ripoll per Sant Bartomeu.


Concretament deia el Sr. Casas que la Generalitat ha presentat a Ripoll el pla per construir la desitjada variant de Sant Bartomeu per mitjà d’Un túnel que desviarà el trànsit provinent de la C-17 i el desviarà cap a la Vall de Camprodon per tal que no s’hagi de travessar el centre de la vila.


Des del consistori el Sr Casas informava que ara només falta licitar i adjudicar l’obra i que el pressupost de les actuacions, en cas que es tiri endavant, ronda els quaranta milions d’euros.


En aquest sentit hem sol.licitat:


Que el grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Ripoll desitja conèixer aquest Pla presentat per la Generalitat.


Detalls en relació a si aquest Pla presentat és una projecte en ferm, un estudi informatiu, si té ja l’estudi d’impacte ambiental i altres informacions tècniques...


Demanar que aquest projecte sigui presentat públicament a la població en general i especialment als veïns dels barris d’Agafallops, La Marinyosa i Can Romans, Fuensanta, Caganell i Vistalegre.


Que s’obri un període d’exposició al públic previ a la licitació i adjudicació que avançava el Sr. Casas.